Premier League

Officielt: Premier League-klub fyrer manager

Crystal Palace har valgt at fyre manager Patrick Vieira efter en skuffende sæson i Premier League.

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Crystal Palace - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - March 15, 2023 Crystal Palace manager Patrick Vieira before the match Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Patrick Vieira er fortid i Crystal Palace.

Sådan lyder meldingen fra Premier League-klubben fredag ovenpå en sæson, hvor London-klubben har leveret skuffende.

Udover den franske manager med en glorværdig fortid som spiller er også tre ansatte i træner-teamet blevet afskediget i Crystal Palace. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Det er med enorm beklagelse, at denne svære beslutning er blevet truffet. I sidste ende har resultaterne i de seneste måneder placeret os i en usikker ligaposition, og vi følte, at en ændring er nødvendig for at give os den bedste chance for at bevare Premier League-status, siger bestyrelsesformand Steve Parish og fortsætter:

– Når det er sagt, har Patricks indflydelse siden han kom til os i sommeren 2021 været betydelig, og han har den højeste respekt fra mig selv og alle hans kolleger. Han førte holdet til en Wembley FA Cup-semifinale og respektabel 12. plads sidste sæson ved at spille noget spændende fodbold, hvilket var en udfordrende og afgørende kampagne for klubben i betragtning af de ændringer, vi foretog i truppen forud for hans ankomst.

Mål og highlights: Se Brighton tage et skridt videre i jagten på top seks mod Crystal Palace

Udover Patrick Vieira er også Osian Roberts, Kristian Wilson og Saïd Aïgoun blevet fyret i trænerteamet i Crystal Palace, der i skrivende stund er placeret på en 12. plads med 15 point op til kvalifikation til europæisk fodbold med med blot tre point ned til nedrykningsstregen.

Arbejdet går nu i gang med at finde en afløser for Patrick Vieira i managersædet i Crystal Palace. Klubben nævner ikke noget om, hvornår man håber at have den nye manager på plads, ligesom der ikke bliver angivet, hvem der midlertidigt overtager tøjlerne.

Rigtig godt nyt om Eriksen! Her kan han være tilbage

Næste kamp for Crystal Palace er det svære lokalopgør mod Arsenal ude på søndag. Der er kick off klokken 15.00, og du kan se London-opgøret på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P