Premier League

Medie: Gammel kending kan blive ny træner for Joachim Andersen

Premier League-holdet Crystal Palace fyrede fredag Patrick Vieira som træner i klubben. Nu vil klubben angiveligt erstatte ham med manden, der var træner før franskmanden.

Premier League-holdet Crystal Palace fyrede fredag Patrick Vieira som træner. Nu vil klubben angiveligt erstatte ham med Roy Hodgson.
Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Patrick Vieira er fortid i Crystal Palace.

Fredag morgen blev det offentliggjort, at franskmanden havde fået sparket, og nu begynder jagten på en erstatning.

Ifølge engelske BBC kan valget meget vel falde på en gammel kendning af klubben. Ledelsen i Crystal Palace har nemlig angiveligt udset Roy Hodgson til at overtage det ledige trænersæde.

Hodgson var træner i klubben i fire sæsoner fra 2017 til 2021, inden han overlod tjansen som styrmand i klubben til den netop fyrede Vieira.

Englænderen har tidligere sagt, at han var færdig med at træne i Premier League efter et kort ophold som træner for Watford.

Hvis der er hold i rygterne, vil den tidligere engelske landstræner få til opgave at få styr på et hold, der endnu har til gode at vinde en Premier League-kamp i 2023.

Officielt: Premier League-klub fyrer manager

Udover det engelske landshold har Hodgson også tidligere været træner for blandt andre Inter og Liverpool, ligesom han fra 2000 til 2001 var træner i F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P