Karantæneramt dansker blev dyr – vanvittig Galatasaray-stime brudt

Uden karantæneramte Victor Nelsson blev Galatasarays vilde stime på 14 ligasejre i træk brudt af Konyaspor.

Galatasaray manglede danske Victor Nelsson grundet karantæne, da klubbens vanvittige sejrsstime blev ødelagt.
Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Galatasarays helt vilde stime på 14 ligasejre i træk blev ødelagt af Konyaspor fredag aften.

Den tyrkiske storklub havde ikke den danske landsholdsspiller Victor Nelsson med grundet karantæne, og det viste sig at blive dyrt.

Holdet kom ellers som så mange gange før foran et kvarter før pausen i udekampen, men i anden halvleg gik det galt.

Først udlignede Konyaspor efter omkring en times spil, inden katastrofen indtraf i kampens tredje overtidsminut, hvor sejrsmålet til 2-1 blev sat ind af Konyaspor-spilleren Ogulcan Ulgun.

På trods af nederlaget ligger Galatasaray stadig på førstepladsen i den tyrkiske Super Lig. Klubben har ni point ned til ærkerivalerne Fenerbahce, der mangler at spille to kampe.

Var Hjulmand for hurtig? Premier League-dansker i fare for at misse landskampe

Victor Nelsons karantæne skyldtes, at han op til kampens havde fået for mange gule kort.