Dansk Fodbold

Var Hjulmand for hurtig? Premier League-dansker i fare for at misse landskampe

Efter at have siddet ude med en skade i to uger, må Kasper Hjulmand efter alt at dømme, undvære en af sine backs til de kommende landskampe.

Victor Kristiansen Leicester City Premier League Herrelandsholdet
Soccer Football - FA Cup - Fourth Round - Walsall v Leicester City - Bescot Stadium, Walsall, Britain - January 28, 2023 Leicester City's Victor Kristiansen celebrates with manager Brendan Rodgers after the match REUTERS/Toby Melville

Dårligt nyt i den danske landsholdslejr.

Kasper Hjulmand formodes nemlig at skulle foretage en udskiftning i landsholdstruppen.

Det skyldes, at Victor Kristiansen ikke når at blive sin skade kvit. En skade han pådrog sig i slutningen af februar, da Leicester City mødte Blackburn i FA Cuppen.

Forventningen var ellers, at den lyslokkede venstreback ville blive klar til landskampene mod Finland og Kazakhstan, men Brendan Rodgers fortæller torsdag, at det ikke bliver tilfældet. Det skriver Leicester Mercury.

– Victor kommer nok ikke til at blive klar. Vi håbede på det, og det var tæt på, men han kommer nok til at misse det. 

– Han (Kasper Hjulmand, red.) håbede nok, ligesom vi selv gjorde, at han ville være klar til at spille. Jeg har ikke snakket med Kasper, eller været i kontakt med ham.

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

– Vi håbede på, at Victor ville blive klar, og det var også meldingen fra vores stab, men som ugen er skredet frem, kan vi se, at han ikke bliver klar. 

– Så Victor bliver først klar efter landsholdspausen. Han kommer til at blive her, hvor han kan få behandling, udtaler Brendan Rodgers på et pressemøde.

Hverken Kasper Hjulmand eller det danske landshold har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring den 20-årige venstreback, og der er derfor heller ikke sat navn på, hvem der skal erstatte Victor Kristiansen i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P