2 min læsningMedie: To navngivne og to unavngivne bud på Manchester United i spil – nu mødes United-toppen med mulige købere

I alt fire bud skulle være i spil til at købe Manchester United - to navngivne og to unavngivne. Nu mødes parterne om et potentielt salg.

2 min læsning
Manchester United mødes med købere - fire bud i spil.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er gået op og ned i købsprocessen af Manchester United.

Først kom det i løbet af februar måned frem, at Manchester United havde fået tilsendt to konkrete købstilbud på klubben fra henholdsvis den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani.

Senere kom det i slutningen af februar frem, at de nuværende ejere af klubben i form af Glazer-familien overvejede at droppe et salg af klubben grundet uacceptable tilbud. Men i starten af marts kom det så frem, at man alligevel ville mødes med de interesserede købere i nær fremtid.

Og nu er dagen så kommet. Ifølge Daily Mail mødes Manchester United-toppen i dag med repræsentanter fra Qatar på vegne af Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani. Her vil der foregå indbyrdes samtaler om en mulig overtagelse af klubben.

Samme mulighed vil Sir Jim Ratcliffe og hans INEOS-team få fredag.

Derudover beretter mediet, at der eftersigende skulle være to unavngivne interessenter, der også har interesse i at købe og investere i klubben. Det udspecificeres dog ikke, hvad buddene konkret lyder på og drejer sig om. Ligesom det ikke specificeres, om de unavngivne grupper vil mødes med United-toppen.

Der har tidligere været meldt om et mystisk tredje bud på klubben, hvilket du kan læse mere om på linket nedenfor

Medie: Mystisk tredje bud på Manchester United

Samtidig er der endnu ikke blevet meldt yderligere ud, om buddene fra Sir Jim Ratcliffe og Jassim bin Hamad al-Thani har ændret sig siden sidst.

Begge bud lød eftersigende på 4,5 milliarder pund – svarende til omkring 38 milliarder kroner. Men det var i første omgang ikke godt nok ifølge Glazer-familien, vis oprindelige krav lød på 6 milliarder pund – svarende til godt og vel 50 millarder kroner.

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano har ligeledes skrevet om møder mellem United-toppen og de mulige købere. Her ses også optagelser af det, der skulle være den qatarske delegations ankomst til Carrington.

Se videoen nedenfor

Medie: Manchester United klar til at gøre Kane til den dyreste engelske spiller

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer