Premier League

Medie: Manchester United klar til at gøre Kane til den dyreste engelske spiller

Premier League-klubben Manchester United skulle angiveligt være opsat på at hente Tottenhams Harry Kane til klubben - koste hvad det vil.

Manchester United vil købe Harry Kane for rekordbeløb.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I omegnen af 100 millioner pund – svarende til små 850 milloner kroner.

Det var prisen, som Manchester City måtte betale for at få fingrene i Jack Grealish, da han skiftede fra Aston Villa i sommeren 2021 – en pris der gjorde Grealish til den dyreste engelske spiller i historien.

Men det kan der snart ændres ved. Ifølge Sky Sports, som beretter på en afsløring fra The Sunday People, er Manchester United nemlig villige til at betale en endnu højere pris for at sikre sig Tottenham-angriberen Harry Kanes gunst. Der meldes dog ikke noget om et konkret beløb.

Der har tidligere været spekulationer om et potentielt United-skifte for Harry Kane. Men det er altså aldrig blevet til mere end snak.

Prisen for Kane er høj. Det samme er hans lønvilkår. Og det for en spiller der snart runder de 30 år. Selvom alderen måske kan virke som et afskrækkende element, når man spenderer så mange penge, så er det altså angiveligt ikke noget, der bekymrer United.

Ifølge beretningerne fra Sky Sports er det blandt andet det succesfulde indkøb af brasilianske Casemiro, som netop har rundet de 31 år, der har overbevist klubbens ledelse om at hente Harry Kane – uanset alder.

United-lejesvend kan ende i samme situation som Griezmann

Harry Kane står lige nu til at have kontraktudløb med Tottenham i sommeren 2024. Og ifølge mediets oplysninger skulle sandsynligheden for, at han forlænger være stort set ‘ikke-eksisterende’.

Harry Kane står i alt noteret for 424 kampe i Spurs-trøjen med 270 mål og 63 assists til følge. Derudover har han spillet 80 kampe for det engelske landshold. Her er det blevet til 53 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P