2 min læsningMedie: Mystisk tredje bud på Manchester United

Manchester United er potentielt til salg, og mens to interessenter allerede officielt har meldt sig interesseret, så lader der nu til også at være kommet et mystisk tredje bud.

2 min læsning
Manchester United er til salg, og to potentielle købere har meldt deres interesse, men nu kommer en tredje - angiveligt en amerikaner.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den qatarisk bankman Sheikh Jassim bin Hahad al-Thani og den engelske milliardær Sir Jim Ratcliffe har fået konkurrence.

De to rigmænd har officielt meldt sig interesseret i at købe Manchester United, som måske – måske ikke, blev sat til salg af den amerikanske Glazer-familie i november sidste år.

Hvorvidt der bliver tale om et fuldt, delvist eller slet ikke noget salg, har brødrene Avram og Joel Glazer angiveligt endnu ikke besluttet, men nu har de efter sigende endnu et bud at forholde sig til.

Ifølge flere engelske medier, herunder The Sun og The Mirror, er der nemlig tikket et mystisk tredje bud ind på Manchester United, der angiveligt skulle komme fra USA.

Alle tre bud er angiveligt gået videre til anden runde i budafgivelse, og de vil alle tre blive inviteret til Manchester indenfor de kommende to uger.Tidligere har der været meldt om interesse fra Tesla- og Twitter-ejer Elon Musk.

Medie: Elon Musk vil købe Premier League-gigant

Det er den amerikanske handelsbank, Raine Group, der der forestår det potentielle salg på vegne af Glazer-familien, men et fuldt og direkte salg, ser mere og mere vanskeligt ud.

Raine Group og Glazer-familie har sat en deadline for en eventuel handel til 31. maj – dagen før sommerens transfervindue åbner, og det kan blive vanskeligt at nå for alle tre budgivere.

En undersøgelse af virksomheden Manchester United, en såkaldt due diligence, ventes ikke at kunne ordnes på under to måneder, og derefter vil så komme selve forhandlingen mellem sælger og en potentiel køber.

Manchester United bekræfter muligt salg af klubben: Udforsker strategiske alternativer

Glazer-familien menes at vurdere Manchester United til svimlende 6 milliarder pund – svarende til cirka 50 milliarder danske kroner. Den værdiansættelse menes ingen af de tre potentielle købere dog at være i nærheden af.

Glazer-familien har ikke officielt meldt ud, om de ønsker et fuldt eller bare et delvist salg af Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer