1 min læsningAvis: Manchester United-ejere mødes med potentielle købere

Glazer-familien vil angiveligt holde møde med Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani og Sir Jim Ratcliffe om et potentielt køb af klubben i den nærmeste fremtid.

1 min læsning
Manchester United mødes med købere - fire bud i spil.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I løbet af februar måned kom det frem, at Manchester United har fået tilsendt konkrete købstilbud på klubben.

Mere konkret fik storklubben tilsendt et købstilbud af henholdsvis den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani.

Begge bud lød eftersigende på 4,5 milliarder pund – svarende til omkring 38 milliarder kroner. Men hverken det ene eller det andet tilbud var godt nok.

Således kom det frem, at Glazer-familien faktisk overvejede at droppe salget af klubben, da man oprindeligt krævede 6 milliarder pund for klubben – svarende til godt og vel 50 millarder kroner – og derfor var skuffet over de tilbud, man havde modtaget.

Men fredag ser det ud til, at man alligevel har taget et nyt skridt i forbindelse med et muligt salg af klubben.

Ifølge The Guardian har de røde djævle og Glazer-familien nemlig nu planlagt fysiske møder med henholdsvis Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani og Sir Jim Ratcliffe. Møder der vil finde sted inden for de næste 14 dage.

Medier: Glazer-familien overvejer at droppe United-salg

De ovennævnte bud på Manchester United er indtil videre de to eneste, der officielt er blevet bekræftet.

Desuden fremgår det, at salget af Manchester United muligvis kan komme i fare, hvis klubbens nuværende ejere Avram- og Joel Glazer ikke formår at nå til enighed med en køber inden sommerens transfervindue.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer