2 min læsningMedie: Liverpool jagter VM-argentiner – smider over en halv milliard

Premier League-klubben Liverpool vil angiveligt forstærke midtbanen med en af Argentinas VM-guldvindere fra Qatar.

2 min læsning
Liverpool jagter Alexis Mac Allister i Brighton.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været stor diskussion vedrørende Premier League-klubben Liverpools midtbane.

Spillere som Jordan Henderson, Fabinho og Naby Keïta har ikke imponeret, mens en spiller som Thiago har døjet en del med skader.

Derfor er klubben nu angiveligt på jagt efter at styrke den centrale del af midtbanen. Der har været vedvarende rygter om, at man meget gerne vil have fingrene i Jude Bellingham, men nu melder en ny kandidat til midtbanen sig.

Ifølge mediet Football Insider skulle Liverpool snart være klar til at gøre et forsøg på at hente VM-guldvinderen fra Brighton, Alexis Mac Allister, til klubben.

Mediet fortæller, at kilder tæt på Mac Allister har afsløret, at den 24-årige argentiner skulle være klar til at forlade Brighton, da han har et ønske om at gøre sig for en større klub efter sommerferien.

Ifølge mediet skulle Brighton være villige til at handle, såfremt tilbuddene rammer en værdi på minimum 70 millioner pund – svarende til i omegnen af 590 millioner kroner.

Der meldes dog endnu ikke om konkrete forhandlinger mellem parterne.

Daniel Agger om Liverpool-legende: Han bad manageren om at lukke røven

Alexis MAc Allister skiftede til Brighton tilbage i 2029, hvorefter han straks blev udlejet til Argentinos Juniors, hvorfra han kom, før turen gik til Boca Juniors på leje indtil januar 2020.

Siden har Mac Allister spillet sig op blandt de absolut vigtigste spillere i Brighton – ligesom han også spillede en stor rolle i Argentinas VM-triumf i Qatar.

Mac Allister står i alt noteret for 94 kampe for Brighton med 15 mål og seks assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer