2 min læsningDaniel Agger om Liverpool-legende: Han bad manageren om at lukke røven

Daniel Agger deler ud af sine minder med Steven Gerrard, og kommer blandt andet ind på en episode, hvor den daværende Liverpool-anfører bad klubbens manager om at klappe godt og grundigt i.

2 min læsning
Daniel Agger, Liverpool, Steven Gerrard, Rafael Benitez.

Daniel Agger har et CV, som de færreste danskere kan prale med – også de færreste fodboldspillere generelt.

I sine mere end otte år i Liverpool, nåede den daværende Liverpool-dansker at spille på hold med en lang række stjerner, herunder en af Liverpools største nogensinde, Steven Gerrard.

I Viaplay-programmet ‘Offside’ fortæller Daniel Agger, at han husker Steven Gerrard for at være et uhyre godt menneske og en god anfører.

Den engelske midtbanestjerne var sjældent bleg for at komme med en verbal overhaling, heller ikke selvom modtageren var klubbens daværende manager, Rafael Benitez.

– Vi havde nogle bataljer, blandt andet med Benitez, som er en fantastisk træner, men han var aldrig tilfreds – og en gang imellem skal man lige huske at stoppe op og sige ‘det var sgu okay i dag’.

– Vi havde slået Derby 5-0 og kørt dem rundt på et tidspunkt, men der var lige en eller anden detalje, som han (Rafael Benitez, red.) ikke var enig i, så der fik vi en ordentlig overhaling da vi kom ind, hvor alle ellers var glade.

– Dér fik han (Gerrard, red.) nok. Så tog han fat i ham og sagde “nu lukker du kraftedeme røven. Vi har lige vundet 5-0” – men gjort på en ordentlig måde, fortæller Daniel Agger og oplyser videre, at det blev sagt til fuld skue for hele holdet.

Agger om fremtid: Vil være Brøndby-træner

Daniel Agger skiftede til Liverpool fra Brøndby IF tilbage i 2006, og brugte de efterfølgende otte og et halvt år i den engelske storklub.

Her blev det i alt til 232 kampe, mens han samtidig kan notere sig for 14 mål og 11 assists.

Du kan se indslaget med Daniel Agger om Steven Gerrard i videoen øverst i artiklen, hvor han også kommer nærmere ind på, hvordan Steven Gerrard var at spille på hold med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer