Brasilianske genialiteter blev forskellen, da Manchester United sendte Barcelona ud af Europa League

Manchester United gjorde arbejdet færdigt i returopgøret i Europa League mod FC Barcelona og er dermed klar til turneringens ottendedelsfinaler.

To brasilianske scoringer vendte 0-1 til 2-1, da Manchester United slog Barcelona og sikrede sig videre avancement i Europa League.

Der var lagt op til et intenst opgør mellem de to europæiske giganter, efter det første opgør endte uden vinder, og det hele derfor skulle afgøres på Old Trafford torsdag aften.

Robert Lewandowski sendte Barcelona på sejrskurs på et straffespark i første halvleg, men efter pausen bragte Fred balance i regnskabet med det udlignende mål, mens hans brasilianske landsmand Antony flugtede Old Trafford i ekstase med sit mål til 2-1.

Dermed er Manchester United altså med i bowlen, når der fredag trækkes lod til turneringens ottendedelsfinaler.

United-stjerne om nådesløse Ten Hag: Lige meget om du er Ronaldo eller Rashford – gør det, eller du er ude