1 min læsningMourinho sår tvivl om sin fremtid: Er han sikker på, jeg bliver?

Jose Mourinho sår tvivl om sin fremtid som træner i Roma, efter klubbens direktør tidligere har udtalt, at han tror, portugiseren bliver.

1 min læsning
Jose Mourinho sår tvivl om sin fremtid i Serie A-klubben Roma.
Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Man ved aldrig, hvor man har Jose Mourinho.

Det har Roma-direktøren, Pietro Berardi, måttet sande, efter han tidligere har udtalt som ret så skråsikkert om Mourinhos fremtid i den italienske hovedstad:

– Personligt er jeg overbevist om, at Jose Mourinho også næste år er Romas træner. Med Mourinho er vi halvvejs igennem hans kontrakt, halvandet år efter han skrev under med ham, sagde Berardi ifølge mediet ANSA.

Men dette er Mourinho efter alt at dømme ikke selv enig i. På et pressemøde forud for Romas Europa League-returkamp mod Red Bull Salzburg, svarede den kontroversielle portugiser kryptisk tilbage på direktørens udtalelse:

– Er Berardi sikker på, jeg bliver? Det er hans intuition. Jeg har ikke talt med ham om min fremtid.

Roma ligger i øjeblikket godt til i Serie A i kampen om Champions League-pladserne, men det er ikke noget Mourinho tænker på inden kampen mod Salzburg:

– Champions League-kvalifikation? I dag er dét, det sidste jeg tænker på. Der er en kamp, som ikke er i ligaen. Vi er inde eller ude, og jeg vil ikke tale om min fremtid, slår trænerlegenden fast.

Medie: Mourinho og Roma jagter dansker

Hvis Mourinho fortsætter i Roma, kan han til sommer muligvis blive træner for en dansker. Læs mere om Romas interesse for landsholdsbobleren ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer