1 min læsningMedie: Mourinho og Roma jagter dansker

José Mourinho og AS Roma har brug for forstærkninger til midtbanen, og her skulle Lecce-danskeren Morten Hjulmand være et ganske varmt navn.

1 min læsning
AS Roma cheftræner - portugisisike José Mourinho er på jagt efter forstærkning til sin midtbane, og han skulle være meget interesseret i danske Morten Hjulmand.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er flere ting, der skal falde på plads, men interessen skulle være konkret.

AS Roma er på jagt efter forstærkning til den centrale midtbane, efter Nicolò Zaniolo faldt i unåde og blev solgt til tyrkiske Galatasaray.

Romerne har i Mady Camara og Georginio Wijnaldum to spillere, der til sommer returnerer efter endt lejeophold til henholdsvis Olympiakos og Paris Saint Germain, mens 34-årige Nemanja Matic har kontraktudløb og endnu ikke har meldt ud, om han tager endnu en sæson.

Situationen i den italienske hovedstadsklub skulle have tændt sportschef Tiago Pintos interesse for danske Morten Hjulmand, der i denne sæson har imponeret stort i Lecce. Det skriver italienske Corriere dello Sport.

Den 23-årige dansker er anfører for Lecce, og han er første mand på holdkortet for Lecce-træner Marco Baroni, som kun har pillet ham ud én gang i løbet af hele sæsonen.

Hjulmand imponerer i Serie A: kostede kun 170.000 euro

Lecce rykkede op i Serie A forud for denne sæson, og efter sæsonens første 22 kampe er klubben fra den italienske støvlehæl at finde på ligaens 13. plads i nogenlunde sikkerhed fra de tre nedrykningspladser.

AS Roma skulle ligeledes være interesserede i Davide Frattesi, som klubben i 2017 solgte til Sassuolo, men selv hvis det skulle ske, skulle der ifølge det italienske medie ikke være noget i vejen for, at de to 23-årige midtbanespillere sammen skulle styre den romerske midtbane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer