1 min læsningSteinlein: Vi fik bud på Isaksen – ingen over 100 millioner

Der var rigeligt med interesse for Gustav Isaksen i januars transfervindue, men FC Midtjylland fik ikke et tilfredsstillende bud.

1 min læsning
FC Midtjylland fik rigeligt med bud på Gustav Isaksen i januar, men ikke nogen der var store nok til at FCM accepterede.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det havde været en sand offensiv åreladning, hvis Gustav Isaksen var blevet solgt i januars transfervindue.

FC Midtjylland solgte både Evander og Anders Dreyer i vinduet, mens Sory Kaba blev udlejet til Cardiff.

Til FC Midtjyllands held formåede de dog at holde på sit – måske – største salgsemne overhovedet, men det var ikke fordi, der ingen interesse var.

– Jo, vi fik masser af bud. Men heldigvis fik vi ingen bud på over 100 millioner kroner. Vi skulle op på den side og højere op, før vi ville sælge ham. Det fik vi heldigvis ikke, for med Dreyer og Evander ude, skulle der noget ekstraordinært til, før Gustav skulle sælges.

– Planen har hele tiden været, at han skal sælges til sommer, og jeg vil sige det sådan, at hvis de tilbud, vi har fået nu, kommer igen til sommer, så tror jeg desværre ikke, at vi har Gustav efter sommerferien, siger CEO i FC Midtjylland Claus Steinlein til B.T.

Isaksen ser frem mod foråret: Det vigtigste er top seks

Gustav Isaksen har i denne sæson spillet samtlige superligakampe for FC Midtjylland med undtagelse af én.

I de europæiske turneringer er der dog ingen undtagelser, for her har Isaksen spillet både alle seks gruppespilskampe i Europa League, ligesom han spillede alle fire kampe i Champions League-kvalifikationen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer