2 min læsningMåltørke på Merseyside: Liverpools PL-topscorer siden VM er Leicester-spiller

Liverpools offensive problemer har haft svært ved at finde vej til målet efter VM. Faktisk er klubbens topscorer i Premier League siden da ikke engang Liverpool-spiller.

2 min læsning
Liverpools topscorer i Premier league siden VM er Leicester-spiller.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

9 mål på 10 kampe i alle turneringer.

Det er ikke normalt tal, man forbinder med Liverpool, men om ikke andet så er de virkelighed.

Klubben har gang i en skuffende sæson, og et af holdets store problemer i øjeblikket har været at få gang i de ellers normalt målfarlige spillere, som man sidder på. Især siden VM-pausen har der været tørke på målfronten.

Faktisk har det stået så skidt til på scoringsfronten, at klubbens topscorer siden VM faktisk spiller for en af konkurrenterne i Premier League.

I slutningen af december fik Leicester Citys Wout Faes nemlig en uheldig hovedrolle i kampen mod Liverpool, da han scorede to selvmål på syv minutter. To mål, der stadig er nok til at toppe Liverpools topscorerliste i Premier League siden ligaens genstart efter VM.

En helt vild og atypisk statistik for Jürgen Klopps Liverpool, som ellers er notorisk kendt for at have en målmaskine af en offensiv.

Liverpool-legende forsvarer Klopp: Ville skifte alle andre i klubben før ham

Men klubbens normale målskytter virker til at have mistet pusten efter VM.

Mohammed Salah, der sidste sæson scorede 23 mål alene i Premier League, har helt ukarakteristisk kun scoret et enkelt mål siden ligaens genstart, mens spillere som Darwin Nunez og Cody Gakpo slet ikke er kommet på tavlen i Premier League.

Skal man tage Liverpool en smule i forsvar, så har en række af klubbens offensive stjerner længe siddet ude med skader, og et forholdsvis reservespækket Liverpool-hold har ofte måtte tage en tørn i Premier League.

Nunez har svaret: Sådan begynder Liverpool at vinde kampe

Diogo Jota har været ude siden midten af oktober, mens columbianske Luis Diaz har været ude hele sæsonen. Klubbens delte Premier League-topscorer Roberto Firmino har ligeledes i et stykke tid været ude med skade.

Både Mohammed Salah og Roberto Firmino står noteret for syv Premier League-mål denne sæson og deler dermed topscorerværdigheden i Liverpool for hele sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer