Premier League

Liverpool-legende forsvarer Klopp: Ville skifte alle andre i klubben før ham

Den mangeårige Liverpool-stopper Jamie Carragher har stadig masser af tiltro til Jürgen Klopp.

Jamie Carragher ser ikke nogen bedre end Jürgen Klopp i Liverpool-trænersædet.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra mesterskabskandidatur til en øjeblikkelig tiendeplads.

2022/23-sæsonen har mildt sagt ikke været nogen udpræget succes for Jürgen Klopps Liverpool, der i øjeblikket er hele 21 point efter Premier Leagues førerhold Arsenal.

Det har også fået flere til at spekulere i, om tyskeren er den rigtige mand til at få klubben tilbage på det successpor, man har været i de seneste mange sæsoner. Liverpool-legenden og nuværende Sky Sports-pundit, Jamie Carragher, er dog ikke en af dem.

– Jeg ville skifte alle andre i den fodboldklub, før jeg ville skifte Jürgen Klopp. Liverpool lå på sjette- eller syvendepladsen, da Klopp tog over, og han har taget dem til, hvor de har været de seneste år, siger Liverpool-legenden til Sky Sports og fortsætter:

– Han har bevist, at han kan gøre det, og jeg vil gerne se ham gøre det igen, og det er jeg sikker på, han gør.

– Der er en masse spørgsmål, der skal stilles, og svar der skal findes, men jeg tror ikke, der er nogen Liverpool-fans, der vil have nogen anden i trænersædet end Jürgen Klopp ved starten af næste sæson.

Klopp har set sig sur på journalist – nægter at svare på spørgsmål

Liverpool har stadig ikke vundet en kamp i Premier League siden årsskiftet, men håber på at tage den første, når et af sæsonens vigtigste opgør mandag venter, hvor lokalrivalerne Everton gæster Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P