2 min læsningAvis: Så meget tjener FCM på Onuachu-salg

FC Midtjylland er blandt de danske klubber, der har set millionerne rulle ind denne vinter - senest faldt der også et tocifret millionbeløb af til klubben, uden at man selv solgte en spiller.

2 min læsning
Claus Steinlein og resten af FC Midtjylland har god grund til at smile i kølvandet på vinterens transfervindue.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mens F.C. København og FC Nordsjælland har stået for de største salg denne vinter, mangler FC Midtjylland formentligt ikke noget.

I FCK sendte man Victor Kristiansen til Leicester i Premier League, mens FC Nordsjælland fik skibet Andreas Schjelderup til Benfica.

Salget af ‘VK’ indbringer angiveligt FCK op mod 150 millioner kroner, hvis diverse klausuler bliver opfyldt.

I FC Nordsjælland skulle man have set omkring 100 millioner kroner tikke ind for salget af det norske stortalent.

FC Midtjylland har dog også haft sit at se til på salgsfronten.

Salget af Evander til MLS skulle således indbringe omkring 75 millioner kroner, Andreas Dreyer indbragte 32 millioner kroner og tirsdag var der snak om et beløb på i omegnen af 90 millioner kroner for salget af Ousmane Diomande til Sporting – en spiller, som ikke engang nåede at få sin førsteholdsdebut i FC Midtjylland.

Alt i alt næsten 200 millioner kroner – men det stopper ikke her.

Natten til onsdag kunne man således læse, at en af FC Midtjyllands tidligere spillere, Paul Onuachu, var blevet solgt fra belgiske Genk til Southampton i Premier League.

Et salg, der ifølge Ekstra Bladet har indbragt 134 millioner kroner til den belgiske klub.

De jyske købmænd på heden skulle her have sikret sig en videresalgsklausul på 15 procent af overskuddet ved et salg af den høje angriber, da man i sin tid selv solgte ham til belgierne for 52 millioner kroner.

Med andre ord, så har FC Midtjylland tjent 12,3 millioner kroner på Genks salg af Paul Onuachu, da belgiernes overskud ved salget ender på 82 millioner kroner.

FCM-boss gør status på transfervinduets salg: Vi står på et stærkt fundament

Er de forskellige transfersummer nogenlunde korrekte, har FC Midtjylland altså tjent på den gode side af 200 millioner kroner gennem spillersalg denne vinter. De sidste 12 millioner kroner uden at røre en finger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer