1 min læsningFCM-boss gør status på transfervinduets salg: Vi står på et stærkt fundament

FC Midtjylland har solgt to profiler, og samtidig tjent flot på et salg af en spiller, der endnu ikke havde fået førsteholdsdebut i klubben. Sportschef Svend Graversen gør status på transfervinduets salg.

1 min læsning
Svend Graversen er godt tilfreds med klubbens spillersalg denne vinter.

Evander, Anders Dreyer og Ousmane Diomande.

Samlet set angiveligt omkring 200 millioner kroner.

Det er i grove træk FC Midtjyllands transfervindue hvad angår spillersalg.

I kølvandet på vinterens handler i FC Midtjylland, gør sportschefen i klubben, Svend Graversen, nu status på de tre spillersalg.

– I løbet af vinduet har vi lavet nogle flotte salg. Vi er stolte over salget af Evander, ligesom Anders Dreyer var en speciel case, hvor vi fik det bedst mulige ud af aftalen.

– Samtidig har vi indgået en stor transfer på Ousmane Diomande, der startede på akademiet, og nu skal spille for Sporting CP. Sportsligt og økonomisk står vi på et stærkt fundament, siger Svend Graversen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi ser frem til et halvår, hvor vi skal ud at jagte Superligaen, mens vi også har sikret os nogle spændende kampe i Europa League efter det flotte avancement fra en svær gruppe i efteråret. Vi går ind til resten af sæsonen med store ambitioner.

Avis: Så meget tjener FCM på Onuachu-salg

FC Midtjylland har foruden salgene også udlejet flere spillere.

Derudover har man hentet to spillere til den centrale midtbane i form af Armin Gigovic og Emam Ashour, mens Astrit Selmani er kommet til for at styrke klubbens angreb.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer