1 min læsningSchalke-boss om Jordan Larsson: Ikke gået som vi havde håbet

Sæsonen er ikke gået som håbet for hverken Jordan Larsson eller Schalke 04 i Bundesligaen. Ifølge sportsdirektøren i klubben er det årsagen til, man har udlejet svenskeren til F.C. København.

1 min læsning
Jordan Larsson er ny spiller i F.C. København.
Foto: Torkild Fosdal

F.C. København har hentet en ny angriber.

Svenske Jordan Larsson kommer til klubben på udlån fra den tyske bundklub Schalke 04, hvor det ikke lykkedes ham at score et eneste mål.

Det er også en af grundene til, at man i den tyske klub har valgt at spille resten af sæsonen uden svenskeren i truppen ifølge sportsdirektøren, Peter Knäbel.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Desværre er sæsonen ikke gået som Jordan eller vi havde håbet. Vi fandt frem til en gensidig aftale om, at den bedste mulighed var en lejeaftale. Vi ønsker ham alt det bedste på og uden for banen i Danmark, siger Knäbel til Schalkes hjemmeside.

Selvom det ikke er gået som håbet, mener Larsson dog selv, at han kommer til Superligaen i god form:

– Jeg slutter mig til holdet med det samme og ankommer i god form, så jeg er klar til at bidrage, så snart træneren ønsker det, siger svenskeren til FCK’s hjemmeside.

‘PC’ om Larsson: Han bliver et stort aktiv

Selvom det ikke blev til mål i Tyskland, har Jordan Larsson stadig scoret 47 mål og leveret 20 oplæg i sin karriere indtil videre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer