1 min læsningMourinho ville have hentet Napoli-stjerne: Tottenham hjalp mig ikke

Tottenhams defensive kvaler kunne potentielt have været undgået, men José Mourinho fik ingen hjælp af klubben, da han ville styrke klubbens defensiv.

1 min læsning
Tottenham hjalp ikke José Mourinho, da han som manager i klubben ville hente Napolis Min-jae Kim.
Foto: Nick Potts/Reuters/Ritzau Scanpix

Kun fem klubber har lukket flere mål ind end Tottenham i denne sæsons Premier League.

31 gange har Antonio Contes mandskab fisket bolden ud af eget net, men det kunne måske have været anderledes.

Tilbage da José Mourinho var manager i klubben fra efteråret 2019 til foråret 2021, forsøgte den portugisiske træner nemlig at hente den nuværende Napoli-forsvarer Min-jae Kim i tyrkiske Fenerbahce.

– Jeg ville have [Min-jae] Kim i Tottenham, men det hjalp klubben mig ikke med. Jeg havde et par facetime-opkald med ham. Vores bud var 5 millioner euro, men Fenerbahce ville have 10 millioner euro, og for Tottenham var det ikke muligt på det tidspunkt, forklarer José Mourinho ifølge Evening Standard.

– Se på hans niveau i dag – han er en topspiller, lyder roserne videre fra den nuværende AS Roma-træner.

Tidligere spiller afslører: Her vil Mourinho have mig med som assistent

José Mourinho og AS Roma står søndag overfor Min-jae Kim og Serie A’s suveræne tophold fra Napoli.

Den sydkoreanske midterforsvarer har i denne sæson spillet samtlig ligakampe fra start med undtagelse af én.

26-årige Kim vurderes i dag at have en værdi på 35 millioner euro ifølge Transfermarkt. Mediet mener desuden at vide, at sydkoreaneren har en frikøbsklausul på 45 millioner euro, der træder i kraft for udenlandske klubber i sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer