2 min læsningTidligere spiller afslører: Her vil Mourinho have mig med som assistent

Carlos Alberto spillede for José Mourinho i Porto, hvor de sammen vandt Champions League. Nu kan der være en genforening på vej, fortæller brasilianeren.

2 min læsning
José Mourinhos tidligere spiller i FC Porto, Carlos Alberto, fortæller, at han har fået tilbudt jobbet som assistent for Mourinho på det brasilianske landshold
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Han scorede det første mål, da FC Porto i 2004 vandt Champions League-finalen.

Ved den lejlighed var det José Mourinho, der sad på trænerbænken for portugiserne, og herfra kunne han altså se sin angriber, brasilianske Carlos Alberto, sende Porto på sejrskurs.

Efter en double-triumfen som også omfattede et portugisisk mesterskab, skiltes Mourinhos og Carlos Albertos veje, da Chelsea hentede den karismatiske træner til Stamford Bridge. Nu kan der dog være en højst overraskende genforening på vej.

Til podcasten Mundo GV siger Carlos Alberto ifølge Corriere dello Sport:

– Måske bliver Mourinho den nye landstræner for det brasilianske landshold. Jeg siger det her som førstehåndskilde.

– Det er ligegyldigt, hvor informationen kommer fra, jeg giver jer informationen, for han har sågar bedt mig om at blive hans assistenttræner, lyder den opsigtsvækkende melding fra Carlos Alberto.

Carlos Alberto er i dag 38 år, og efter i flere omgange at have kæmpet med at finde klubber, stoppede han karrieren efter et kort ophold hos den brasilianske klub Boavista.

Dobbeltrolle kan vente José Mourinho: Bliver tilbudt landstrænerjob i Portugal

Selv står Alberto noteret for seks A-landskampe for Brasilien i perioden fra 2003 til 2005. På klubplan nåede han at repræsentere intet mindre end ni brasilianske klubber, herunder Fluminense, Corinthians, Sao Paulo, Botafogo, Vasco da Gama og Gremio. I Europa nåede han at spille for Werden Bremen og så altså FC Porto.

Carlos Alberto spillede 22 kampe under José Mourinho i deres halve år sammen i FC Porto. Her blev det til fire mål, hvoraf det mest mindeværdige altså fandt i Champions League-finalen i 2004.

Forbund bekræfter: Landstræner færdig i Portugal

José Mourinho har tidligere været rygtet til landstrænerposten i sit eget hjemland Portugal, men det job ser den tidligere belgiske landstræner, Roberto Martinez ud til at lande.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer