3F Superligaen

Officielt: Maxsø er fortid i Brøndby

Brøndby IF har solgt anfører Andreas Maxsø til amerikanske Colorado Rapids. Dermed drager endnu en Superliga-profil til MLS.

Andreas Maxsø er skiftet til Colorado Rapids og dermed fortid i Brøndby IF.
Brøndbys Andreas Maxsø efter superligakampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF på Brøndby Stadion, søndag den 22. maj 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Andreas Maxsø har trukket den blågule trøje over hovedet for sidste gang i denne omgang.

Han er netop skiftet til Colorado Rapids, der til daglig gør sig i den amerikanske MLS. Det skriver Brøndby på deres hjemmeside.

MLS-klubben skriver på deres hjemmeside, at danskeren har skrevet under på en tre-årig aftale, der altså binder ham til 2026. Skiftet træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Maxsø nåede i sin tid i Brøndby at spille 120 kampe med anførerbindet om armen for klubben. Og Brøndby-kaptajnen siger selv tak for en god tid på Vestegnen.

– Jeg vil gerne takke mine tidligere og nuværende holdkammerater samt hele staben i Brøndby IF for et stærkt og professionelt træningsmiljø, hvor det har været sjovt og lærerigt at komme til træning hver dag, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Sidst, men ikke mindst, så vil jeg gerne takke alle klubbens fans for opbakningen til mig og holdet gennem de seneste tre år, det har virkelig været fantastisk for mig at opleve.

Evjen på tavlen da Brøndby sejrede over Elfsborg

Andreas Maxsø havde kontraktudløb i Brøndby til sommer, og hvis det ikke var lykkes Brøndby at sælge den 28-årige midtstopper, så kunne han være skiftet kvit og frit til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P