2 min læsningOfficielt: Randers køber back i F.C. København

Randers FC har købt F.C. Københavns 18-årige venstreback fri. Skiftet sker på en øjeblikkelig aftale.

2 min læsning
Randers FC Logo

William Kaastrup er ny Randers FC-spiller.

Den 18-årige venstreback skifter fra F.C. København på en øjeblikkelig aftale.

Det oplyser Randers på sin hjemmeside.

Det var ellers meningen, at Kaastrup først skulle skifte til sommer, hvor man havde en aftale de to klubber imellem. Men nu har Randers FC altså købt ham fri.

– Efter at vi blev enige med William om en aftale, har vi være meget aktive for at kunne få ham til Randers allerede nu i stedet for til sommer. Vi er virkelig glade for, at det nu er faldet på plads, og at William kan trække i lyseblåt med omgående virkning, siger sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter:

– På den måde styrker vi bredden på holdet her og nu, men det er mindst lige så vigtigt, at William nu kan få et godt indkøringsforløb med sine holdkammerater og lære de nye omgivelser godt at kende.

Officielt: Randers FC skriver med tidligere spiller

William Kaastrup har ikke fået debut på førsteholdet i F.C. København. Han er glad for, at skiftet til Randers FC sker nu.

– Efter aftalen med Randers FC faldt på plads, så har tankerne jo hovedsageligt været på fremtiden i det jyske. Derfor er det den helt optimale løsning, at jeg allerede kan blive en del af holdet nu og også komme godt på plads uden for banen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger han.

Bekræftet: Randers-keeper er tilbage efter slemt uheld

Randers FC’s første kamp i forårssæsonen bliver spillet den 19. februar, hvor kronjyderne skal til Odense. Kampen mod OB fløjtes i gang klokken 14.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer