To debuter og to frisparksmål da Brøndby sejrede i årets første test

Jesper Sørensen fik søndag sin uofficielle debut som cheftræner i Brøndby, samtidig med at Håkan Evjen også fik sine første minutter i Brøndby-trøjen.

Brøndby IF vandt 4-1 over Hvidovre IF i årets første testkamp.

Jesper Sørensen fik søndag en god start på tilværelsen som cheftræner i Brøndby IF.

Her sejrede Brøndby således med 4-1 over Hvidovre IF i årets første test, hvor særligt to debuter, et par målfarlige angrebs-reserver og to frisparksmål er værd at notere sig.

Superligaens nummer 10 kunne gå til pause foran 1-0 mod 1. divisionens nummer to, efter Carl Björk havde sendt Brøndby på sejrskurs. Skader og fravalg har ellers holdt den 23-årige svensker ude stort set hele sæsonen, hvor han blot har fået fem minutter i Superligaen.

I pausen foretog Jesper Sørensen hele 10 udskiftninger, hvor kun Henrik Heggheim fik lov til at blive inde.

Blandt andre kom Brøndbys eneste tilgang denne vinter, Håkan Evjen, ind til sin uoffcielle debut, ligesom også Ohi Omoijuanfo fik nogle kilometer i benene.

De 10 indskiftere havde måske ikke fået varmet ordenligt op til anden halvleg, for der var kun spillet ganske få minutter, da Hvidovre IF fik udlignet til 1-1.

Kort tid efter udligningen var Håkan Evjen tæt på at få sig en vaskeægte drømmestart, da han blev helt fri til at afslutte midt i Hvidovre-feltet. Nordmanden ramte dog tæt forbi stolpen.

Brøndby kom dog foran igen, da Marko Divkovic, der ligesom Carl Björk også har måttet spejde langt efter spilletid i efteråret, gjorde det til både 2-1 og 3-1, blandt andet på et flot frisparksmål.

Mod kampens slutning fik Simon Hedlund også vist sig frem som frisparksskytte, da han gjorde det til kampens resultat, 4-1.

Medie: Gammelby er færdig i Brøndby

Sigurd Rosted, Jens Martin Gammelby og Andreas Maxsø var alle fraværende ved kampen. Fælles for alle tre er, at de bliver rygtet væk fra klubben denne vinter.

Brøndby IF spiller næste testkamp den 27. januar mod svenske Elfsborg.