1 min læsningDansk landsholdsbobler er brandvarm i Italien – spansk avis sammenligner ham med Haaland

Rasmus Højlund er i forrygende form for Atalanta i øjeblikket. Så god form, at et stort spansk medie nu sammenligner ham med Erling Haaland.

1 min læsning
AS sammenligner danske Rasmus Højlund med Erling Haaland.
Foto: Paolo Magni/EPA/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund har fundet målformen i Atalanta.

Med fire mål i hans seneste fire optrædener har danskeren nærmest virket ustoppelig for Bergamo-klubben.

Hans forrygende form går heller ikke ubemærket hen i udlandet. Faktisk storroser den store spanske avis, AS, den danske landsholdsbobler og sammenligner ham med en anden skandinaver i storform – Erling Haaland.

– Rasmus Højlund er den nye fodboldsensation i Italien. Den unge danske angriber har fanget Bergamo-fansenes hjerter, skriver avisen og fortsætter:

– Han er høj, blond, skandinavisk og scorer mål som Haaland. (…) Lighederne med Haaland er mere end tydelige. Hans navn og hans mål vil snart give meget at tale om.

Højlund blev ikke udtaget til Kasper hjulmands landsholdstrup, som var til VM i november og december, men havde danskeren været i sin nuværende form på daværende tidspunkt, kunne han meget vel have været et stærkt aktiv for landstræneren.

Højlund med kanonkugle i pokalkamp, da han scorer for fjerde kamp i streg

Tæller man den 19-årige danskers mål fra sin tidligere klub Sturm Graz med i hans måltotal, har han i indeværende sæson scoret 11 mål i 23 optrædener.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer