Serie A

Højlund med kanonkugle i pokalkamp, da han scorer for fjerde kamp i streg

Rasmus Højlund er brandvarm for tiden, hvilket han endnu engang viste onsdag, da Atalanta hjemme tog imod Spezia.

January 15, 2023, Bergamo: Bergamo, Italy, 15th January 2023. Rasmus Hojlund of Atalanta celebrates after scoring to give the side a 5-1 lead during the Serie A match at Gewiss Stadium, Bergamo. (Credit Image: © Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Press Wire) (Cal Sport Media via AP Images)

Atalanta smadrede Spezia, da de onsdag vandt 5-2 i den italienske pokalturnering.

Danske Rasmus Højlund startede på bænken, men det kunne ikke afholde ham fra at finde nettet for fjerde kamp i streg.

Efter en hæsblæsende første halvleg stod der 3-2 til Atalanta, da Højlunds angrebskollega Ademola Lookman scorede to gange og Hans Hateboer fik en enkelt i kassen.

Efter en time blev Højlund så skiftet ind, og han skulle kun bruge 10 minutter på banen, før han igen tvang Spezias målmand, Petar Zovko, igen skulle fiske kuglen ud af nettet.

Højlund fik bolden på kanten af feltet, tog et træk og smadrede den ind via overliggeren bag en chanceløs Zovko.

I overtiden scorede Atalanta endnu engang, da Chelsea-lejesvenden Ethan Ampadu lavede selvmål for Spezia og dermed sluttede kampen 5-2 og Atalanta spillede sig sikkert videre i pokalen.