1 min læsningMedie: Lindstrøm tiltrækker interesse fra engelsk storklub

Den tidligere Brøndby-profil har angiveligt imponeret i en sådan grad, at selveste Liverpool skulle være interesseret i en transfer.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Eintracht Frankfurt v 1. FC Union Berlin - Deutsche Bank Park, Frankfurt, Germany - October 1, 2022 Eintracht Frankfurt's Jesper Lindstrom reacts REUTERS/Heiko Becker DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Seks mål og to oplæg i 14 kampe.

Danske Jesper Lindstrøm er i gang med endnu en imponerende sæson i Bundesligaen, efter han i i sidste sæson blev kåret som Rookie of the Year i Tyskland.

De gode præstationer har ifølge Tipsbladet fået større adresser end Eintracht Frankfurt til at holde øje med den tidligere Brøndby-spiller. Faktisk skulle selveste Liverpool have lagt følere ud for en eventuel handel.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Hvis et skifte til Liverpool skulle komme på plads, vil den 22-årige offensiv spiller være den første dansker siden Daniel Agger til at trække i den røde trøje. Men The Reds er ikke ene om interessen for Lindstrøm.

Napoli, der er det suveræne førerhold i Serie A, skulle nemlig også være varme på Lindstrøm, der ifølge Transfermarkt har en markedsværdi på 28 millioner euro. Det svarer til 193 millioner danske kroner.

Der har dog ifølge Tipsbladet ikke været nogle konkrete forhandlinger endnu.

Jesper Lindstrøms tidligere klub Brøndby præsenterede i dag en ny spiller, der skal løfte arven efter den hurtige dansker.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer