1 min læsningEvjen om Brøndby-skifte: Var aldrig i tvivl

Den nye Brøndby-spiller, Håkon Evjen, var aldrig i tvivl om, at skiftet til klubben fra Vestegnen var det rigtige valg for ham.

1 min læsning
Håkon Evjen pris. Brøndby.
Foto: Brondby.com

Brøndby har tirsdag meldt ud, at den 22-årige nordmand, Håkon Evjen, er ny spiller i klubben.

Således skifter den unge nordmand hollandske AZ Alkmaar ud med klubben fra Vestegnen. Og det var et skifte, som Evjen ikke skulle bruge mange sekunder på at træffe en beslutning.

Det fortæller han til Brøndbys hjemmeside oven på sit skifte.

Spilleren fortæller, at han faktisk aldrig var i tvivl om, at et skifte til Brøndby ville være det rigtige for ham, da interessen blev konkret.

– Jeg er utrolig glad over at have fået denne mulighed. Jeg ved, at Brøndby IF har fulgt mig tæt siden min tid i Bodø/Glimt, så da interessen nu blev konkret, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville til Brøndby IF.

– Jeg fik et relativt tidligt gennembrud i Bodø/Glimt og norsk fodbold, og tog så skiftet til hollandsk fodbold, hvilket har udviklet mig yderligere.

– Nu kommer jeg til Brøndby IF for at blive en del af et ambitiøst hold, og jeg glæder mig derfor rigtig meget til at trække i trøjen og komme i gang.

CV om Evjen-transfer: Passer rigtig godt ind

Håkon Evjen får trøje nummer 11 i Brøndby IF. Han har underskrevet en kontrakt, som løber frem til og med sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer