1 min læsningDuelund vil væk: Kunne godt skifte til Superligaen

Den tidligere FC Midtjylland-spiller ønsker at forlade NEC Nijmegen i jagten på mere spilletid.

1 min læsning
Mikkel Duelund skifter til AGF
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelund har ikke fået meget spilletid på det sidste.

Den 25-årige midtbanespiller er i øjeblikket udlånt til NEC Nijmegen i den hollandske Æresdivision, men der ønsker han ikke at fortsætte.

Men hvor går turen så hen? Spørger man Duelund selv, er han ikke afvisende for at vende tilbage til Superligaen, hvor han i en ung alder slog igennem for FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Ja, jeg kunne godt skifte til Superligaen, men jeg ved endnu ikke, hvad der skal ske. Jeg føler bare, at jeg trænger til nye udfordringer, og der arbejdes med flere interessante muligheder, siger Mikkel Duelund til BT og fortsætter:

– Jeg har bedt NEC om at få lov at skifte klub, for jeg har simpelthen brug for en ny start. Der er ingen problemer med skader, og jeg er i god form – også i for god form til ikke at starte fast for mit hold, men der er mange ting, der spiller ind.

Officielt: FC Midtjylland henter tidligere OB-profil

Mikkel Duelund har til sommer kontraktudløb med sin oprindelige klub, Dynamo Kyiv. Grundet krigen i landet, er det ikke en mulighed at vende tilbage.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer