2 min læsningOfficielt: FC Midtjylland henter tidligere OB-profil

FC Midtjylland offentliggør søndag, at man har hentet den tidligere OB-spiller, Armin Gigovic, som tiltræder klubben på en lejeaftale.

2 min læsning
Armin Gigovic efter skifte til FC Midtjylland. FCM.
Foto: FCM.dk

Armin Gigovic blev hurtigt en af Superligaklubben OBs profiler, efter han skiftede til klubben på en lejeaftale fra Rostov denne sommer.

Men aftalen havde udløb ved årsskiftet og dermed har Gigovic været på udkig efter en ny klub siden den første januar. Det skyldtes, at han fortsat har fået suspenderet sin kontrakt i Rostov grundet krigen i Ukraine.

Men nu har Gigovic igen fundet sig en arbejdsgiver i Superligaen. Og der er altså ikke tale om en forlængelse af lejeaftalen i OB. I stedet skifter den 20-årige svensker til FC Midtjylland. Det offentliggør klubben på sin hjemmeside.

Det oplyses, at Armin Gigovic skifter til FC Midtjylland på en lejeaftale, der gælder for resten af den indeværende sæson – altså frem til sommeren.

I forbindelse med transferen fortæller sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, bevæggrunden for, at man har hentet Gigovic til klubben.

– Vi har set, hvilken stor indflydelse Armin havde for OB i efteråret. Han leverede varen fra dag ét i Superligaen, og vi finder hans præstationer særdeles interessante. Samtidig er det en spiller, som passer godt ind i vores og Alberts måde at spille fodbold på. Han kan spille flere positioner på midtbanen – både som 6’er og 8’er. Han er dynamisk, god på bolden og har et godt blik for sine medspillere.

– Vores aftale med Armin er mulig på grund af situationen i Rusland. Det er en situation, hverken vi eller han ved, hvordan ender, og for alle parter virker det her som et rigtig godt match. Vi ser tiden an, og så er det op til os og Armin at få det til at være det perfekte samarbejde.

FCM-sportschef efter Dreyer-salg: Vi kommer til at handle i dette vindue

Svend Graversen var tidligere søndag, i forbindelse med salget af Anders Dreyer til Anderlecht, ude at forklarer, at FC Midtjylland kommer til at være aktive i løbet af januar. Det kan du læse mere om ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer