3 min læsningRicharlison sviner Ramsdale: Han skal ikke være ‘cute’

Søndagens North London Derby blev særligt efter slutfløjt dramatisk, da Arsenals Aaron Ramsdale røg i klammeri med Tottenhams Richarlison og desuden blev sparket af en Tottenham-fan.

3 min læsning
Tottenhams Richarlison er ikke tilfreds med Arsenal-målmand Aaron Ramsdales opførsel efter de to klubbers møde søndag.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var tydeligvis noget, der nagede Richarlison.

Den brasilianske Tottenham-angriber havde efter 2-0-nederlaget mod Arsenal fat i modstandernes målmand, Aaron Ramsdale, og det fik situationen til at eskalere.

Blandt andet blev Arsenal-målmanden sparket af en Tottenham-fan.

Sparkede Arsenal-målmand: Vi er frastødt

Nu fortæller Richarlison selv, hvad det var, der fik ham til at reagere mod Ramsdale.

– Det, jeg virkelig ikke kunne lide, var, at deres målmand gik ned for at fejre foran vores fans. Det er respektløst overfor vores fans. Han har sine fans, han kan gå ned og fejre med sine fans, han skal ikke være ‘cute’ foran vores fans.

– Folk ved, at vi forsøgte vores bedste, men man skal have respekt for andre hold. Han [Ramsdale] manglede respekt, og det gik jeg hen for at fortælle ham, siger Richarlison ifølge ESPN.

Selvom Richarlison ikke lader til at fortryde situationen med Ramsdale, så er der én ting, den brasilianske angriber fortryder.

Undervejs i kampen og mens Richarlison stadig varmede op på sidelinjen, gjorde hans landsmand, Gabriel Martinelli, sig klar til at tage et hjørnespark. Da han fik øje på sin landsmand på sidelinjen, strakte han armen ud for at hilse på ham, men det fik han ikke meget ud af.

– Jeg vil gerne undskylde overfor ham. Han strakte sin hånd frem, og det gjorde jeg ikke. Om man kan lide det eller ej, så er han min holdkammerat for Brasilien. Det er en del af det, det er et derby – temperamenterne er i kog, lyder det fra Richarlison.

Den brasilianske angriber siger desuden, at han ikke frygter at få karantæne for situationen med Ramsdale. Den situation kan du se i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer