2 min læsningDortmund chef: Ingen bud på Bellingham overhovedet

Jude Bellingham ligner en mand, der inde længe bliver solgt for et rekordstort beløb fra Dortmund, men endnu har tyskerne ikke modtaget nogen bud.

2 min læsning
Bundesligaklubben Dortmund har til trods for stor interesse ikke modtaget et eneste bud på Jude Bellingham.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Enten er han ikke så eftertragtet som forventet, eller også ved de interesserede klubber, at januar-vinduet i højere grad er sælgers marked.

Det er efter alt at dømme det sidste, der er tilfældet, men ikke desto mindre er det en smule overraskende, at der endnu ikke er kommet så meget som et eneste bud på Dortmunds Jude Bellingham.

– Lige nu er der ikke noget pres. Jude vil koncentrere sig fuldt ud om fodbold, og i øvrigt er der ingen bud overhovedet, siger Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, til Kicker.

Særligt de engelske topklubber i Premier League har været sat i forbindelse med Bellingham, og ligesom det var tilfældet med Jadon Sancho og Erling Haaland, kan Dormtund vise sig at få svært ved at holde på midtbanespilleren, hvis en klub fra hjemlandet melder sig på banen.

– Det kan altid ske for os. Jeg kan ikke sige i dag om og hvornår, det vil ske med Jude, og fra et rent sportsligt perspektiv ville jeg være dum, hvis jeg ville opgive Jude Bellingham. Vi taler med ham og hans forældre, når tid er, lyder det fra Kehl.

Medie afslører: Så meget vil Real Madrid maksimalt betale for Bellingham

Den tyske sportsdirektørs håb om at holde på sin engelske guldfugl efter sommerferien hænger formentlig i en tynd tråd, men Kehl har dog særligt én ting at hænge sin hat på.

– Jude har udviklet sig enormt meget her. Med den måde, han spiller fodbold på, hans kampånd og hans dedikation er han blevet en rigtig Borussia-spiller, som identificerer sig meget med BVB, lyder det fra Kehl.

Dortmund hentede Jude Bellingham i Birmingham i sommeren 2020. Dengang betalte Dortmund 25 millioner euro for den nu 19-årige midtbanespiller. Det beløb menes at skulle mindst firedobles, hvis Dortmund skal slippe Bellingham, der har kontrakt i Tyskland til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer