2 min læsningMedie afslører: Så meget vil Real Madrid maksimalt betale for Bellingham

Real Madrid vil have Bellingham, men det bliver ikke for enhver pris. Klubben har angiveligt sat et maksimumbeløb for investeringen.

2 min læsning
Så meget vil Real Madrid maksimalt betale for Jude Bellingham.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har efterhånden længe floreret rygter om, at det unge engelske stjerneskud, Jude Bellingham, er på vej til at bytte Borussia Dortmund ud med Real Madrid.

Fredag skulle der foregå samtaler mellem Bellingham og Dortmund om, hvad fremtidsplanen er for den blot 19-årige englænder.

Et møde som skal være med til at afgøre Bellinghams fremtid.

Selvom flere storklubber rundt om i Europa – heriblandt klubber fra Premier League og LaLiga – drømmer om at tilføre Bellinghams kvaliteter til netop sit mandskab, så forlyder det stadig, at Real Madrid har lagt sig i den absolutte førerposition om at sikre hans underskrift.

Men det bliver ikke for enhver pris, at den spanske storklub henter Bellingham til den spanske hovedstad. Klubben ønsker ikke at gå ind i en bud-auktion, der presser prisen i vejret. Man har nemlig angiveligt sat en makspris, som man ikke har tænkt sig at overskride. Det skriver det spanske medie, Marca.

Denne pris lyder på 110 millioner euro – svarende til omkring 820 millioner danske kroner. Dertil forlyder det, at der kan tilføjes en række bonusser til aftalen. Ellers står denne pris ikke til at rykke.

Tidligere Real-spiller fraråder Bellingham at skifte til Real – taler af erfaring

Derudover vil det være et krav, at Bellingham accepterer at tilpasse sig kongeklubbens lønskala.

Der meldes intet om, hvad lønskalaen helt konkret indbefatter, men det forlyder, at Bellingham under alle omstændigheder vil komme til at tjene mindre i Real Madrid, end han vil gøre, hvis han eksempelvis skifter til en af de største klubber i premier League.

Se nogle af Jude Bellinghams bedste mål fra sidste sæson i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer