1 min læsningFCM-sportschef efter Dreyer-salg: Vi kommer til at handle i dette vindue

To store FC Midtjylland-salg af Anders Dreyer og Evander gør nu, at klubben må en tur ud på transfermarkedet for at styrke truppen.

1 min læsning
Svend Graversen forklarer, at FC Midtjylland kommer til at handle ind i transfervinduet i januar.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland kan søndag gøre foreløbig status på dette transfervindue, som trækker tråde tilbage til december måned.

Her solgte man nemlig en af klubbens helt store profiler i form af Evander, som skiftede til Portland Timbers. Og med søndagens salg af Anders Dreyer har man nu igen givet afkald på en af klubbens største profiler.

Derfor skal der handles. Man skal ud at være aktive på transfermarkedet allerede i januar. Det fortæller klubbens sportschef, Svend Graversen, på klubbens hjemmeside.

Selvom FC Midtjylland har mange spillere med masser potentiale, så vurderer Graversen, at der skal nye kræfter til allerede i dette transfervindue.

Og han lægger ikke skjul på, at FC Midtjylland nu er på udkig efter spillere, der kan styrke truppen.

– Vi er naturligvis klar over, at vi kommer til at mangle Dreyers kvaliteter, og selvom vi har et ungt kuld med masser af potentiale, arbejder vi aktivt på at styrke truppen.

– Vi kommer til at handle i dette vindue, slutter Graversen.

Anders Dreyer takker af i FC Midtjylland: Evigt taknemmelig

Indtil videre har klubben blot hentet en spiller i dette transfervindue i form af uruguayanske Emiliano Martínez, som blev hentet permanent til klubben, efter han senest var på leje i FCM i efterårssæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer