2 min læsningNy Brøndby-træner håber at kunne holde på anfører: Op til klubben og Maxsø

Brøndby IF's anfører, Andreas Maxsø, kan forhandle frit med andre klubber denne vinter - stod det til klubbens nye cheftræner, Jesper Sørensen, ser han dog helst, at den stærke midtstopper bliver i klubben.

2 min læsning
Jesper Sørensen vil nødigt sige farvel til Andreas Maxsø denne vinter.

Kontrakten løber ud til sommer.

Med mindre end et halvt år tilbage sin aftale med Brøndby IF, kan Andreas Maxsø nu forhandle frit med andre klubber.

Tidligere på ugen svarede Brøndby-anføreren da også lettere kryptisk, da spørgsmålene blev drejet ind på hans fremtid i klubben.

Læg dertil, at han i de seneste transfervinduer angiveligt har været et mulehår fra at skifte, og så har du formlen på en potentiel nyhed, som de fleste med tilknytning til Brøndby nok vil begræde.

Skulle det ende med et salg af Andreas Maxsø denne vinter, vil det utvivlsomt være noget af en bet for klubbens nye cheftræner, Jesper Sørensen.

I hvert fald lægger han ikke skjul på, at hvis det stod til ham, så råder han også over Andreas Maxsø i truppen, når kalenderen viser februar.

Han påpeger dog samtidig, at det i sidste ende er noget, som Brøndby og Andreas Maxsø må finde ud af.

– Alle har jo set, hvad han har bidraget med, siden han kom. Det er jo en spiller, der er kommet og har sat et højt niveau fra dag ét af. Han er anfører, og han giver rigtig meget både på og udenfor banen.

– Det er jo klart, at sådan en spiller vil jeg jo gerne have i truppen. Men det kommer til at blive op til Andreas og Brøndby at se, om de kan finde hinanden.

– Det er selvfølgelig et ønske fra min side. Men hvis ikke det kan lade sig gøre, så kan det ikke lade sig gøre – så må vi jo arbejde med det, siger Jesper Sørensen til campo.dk.

Maxsø kan både skifte og forlænge: Det skal være en god pakke

Andreas Maxsø kom til Brøndby fra tyske KFC Uerdingen i 2019, og har siden optrådt i Brøndby-trøjen 112 gange.

Du kan se videoen med Jesper Sørensen i afspilleren øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer