2 min læsningMaxsø kan både skifte og forlænge: Det skal være en god pakke

Andreas Maxsø gik ved nytår ind i sit sidste halvår på kontrakt i Brøndby. Det betyder som altid, at han nu frit kan forhandle med interesserede klubber, men en kontraktforlængelse med Brøndby er heller ikke af bordet for anføreren.

2 min læsning
Andreas Maxsø skifter angiveligt ikke til fransk fodbold alligevel. Foto: REUTERS/Russell Cheyne

Han har allerede prøvet sig af i fodboldeuropa, og til sommer får han efter alt at dømme muligheden igen.

Brøndby-anfører Andreas Maxsø har kontraktudløb til sommer, og selvom der i de sidste mange transfervinduer har været mange rygter om forsvarsspilleren, så har ingen endnu haft held til at lokke ham væk fra Brøndby.

Senest til sommer skal der dog ske noget, men ved onsdagens træning ville anføreren ikke afvise, at han allerede i dette vindue, kunne være fortid i Brøndby.

– Hvis der kommer noget spændende, vil jeg selvfølgelig kigge på det. Hvis ikke er jeg stadig Brøndby-spiller. Det skal være en god pakke [..] – Jeg har en fin alder, men det skal være det rigtige. Tiden må vise, hvad der skal ske. Som det er lige nu, er jeg Brøndby-spiller, siger Maxsø til campo.dk og de øvrige medier på Brøndby Stadion onsdag.

At der ikke er styr på tiden efter sommer, er dog ikke noget, der i første omgang stresser den 28-årige forsvarsspiller.

– Det tager jeg stille og roligt, og jeg har prøvet det før, da jeg var i FC Nordsjælland. Da vi vandt mesterskabet, var der mange, der havde udløb, og de tog det også stille og roligt. Det vigtigste lige nu er, at vi kommer i top seks, og det er der, mit fokus er, lyder det fra Andreas Maxsø.

Selvom der endnu ikke har været nogen officielle transfers i Brøndby i dette vindue – hverken ind eller ud – så er der sket markante ting i klubben fra den københavnske vestegn.

Brøndbys Hermansen afviser ikke transfer: Tager alle henvendelser seriøst

Jesper Sørensen har således overtaget jobbet som cheftræner, og i november overtog Global Football Holding aktiemajoriteten i den danske klub. Hverken træner- eller ejerskiftet har dog den store indflydelse på, hvorvidt Maxsø vil forlænge sin kontrakt med Brøndby.

– Det ændrer ikke så meget. Vi har selvfølgelig løbende dialog, som vi har haft i meget lang tid, så jeg tænker ikke så meget over det, siger Maxsø.

Andreas Maxsø kom til Brøndby i sensommeren 2019, hvor han skrev en kontrakt til sommeren 2022, og det er fortsat den kontrakt, han har med klubben i dag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer