2 min læsningAnders Dreyer takker af i FC Midtjylland: Evigt taknemmelig

Anders Dreyer takker FC Midtjylland for tiden i klubben i forbindelse med offentliggørelsen af hans skifte til Anderlecht.

2 min læsning
Anders Dreyer taknemmelig for sin tid i FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søndag morgen kom det frem, at FC Midtjyllands Anders Dreyer er færdig for denne omgang i det midtjyske. Således forlader Dreyer endnu en gang FC Midtjylland – ligesom han også gjorde det i 2021 til fordel for Rubin Kazan.

Denne gang er FC Midtjylland blevet byttet ud med den belgiske klub, Anderlecht, hvor den 24-årige offensivspiller har underskrevet en kontrakt gældende frem til sommeren 2027.

Men selvom Anders Dreyer selvfølgelig glæder sig over den nye udfordring i udlandet, så er det stadig ikke uden en smule vemod, at han igen forlader FC Midtjylland.

På klubbens hjemmeside forklarer Dreyer, at han er dybt taknemmelig for tiden i det midtjyske. En tid som har haft stor betydning for, at han nu igen kan tage skridtet ud i Europa.

– FC Midtjylland har været mit andet hjem. Jeg har elsket at komme i klubben, og jeg har altid nydt at spille på MCH Arena. Fansene har taget godt imod mig fra dag ét, og jeg har kun gode ting at sige om alle i og omkring klubben. Det er et fantastisk sted at spille fodbold, siger Anders Dreyer og fortsætter:

– Jeg er evigt taknemmelig for den måde, FCM tog hånd om mig, da krigen brød ud, og jeg blev placeret i en vanskelig situation. Alle stod med åbne arme for at tage imod mig igen, og jeg kommer til at følge klubben fremover, ligemeget hvor i verden jeg befinder mig.

Officielt: Dreyer forlader FC Midtjylland

Dreyer ser frem til den kommende del af sin karriere, hvor han hjælpe til at spille traditionsrige Anderlecht tilbage i toppen af belgisk fodbold.

– En fodboldkarriere er kort, og det har hele tiden været min ambition at spille i udlandet. Midtjylland er et stort hold, hvor mesterskaber, pokaltitler og europæisk fodbold er blevet en selvfølge, men at komme til udlandet og spille er min drøm. Det er derfor, jeg nu tager afsted igen.

Anders Dreyer forlader FC Midtjylland, efter at han i alt har spillet 110 kampe for klubben med 35 mål og 29 assists til følge.

Se interview med Anders Dreyer om hans tanker i forbindelse med et potentielt Anderlecht-skifte i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer