2 min læsningAGF henter Zimling ind som træner

Niki Zimling bliver ny cheftræner for AGF's U19-talenter. Den tidligere danske landsholdsspiller kommer til klubben fra Kolding IF, hvor han senest har været assistenttræner.

2 min læsning
Niki Zimling bliver cheftræner for AGF's U19-hold.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Niki Zimling har været forbi mange klubber som spiller og udenfor banen.

Nu henter AGF ham til som ny cheftræner for klubbens U19-hold, da den hidtidige cheftræner, Dennis Pedersen, overgår til en anden stilling i klubben.

I AGF hæfter man sig ved Zimlings erfaringer som spiller og siden træner og glæder sig over tilgangen.

– Niki har en stor forståelse for, hvad det kræver at udvikle spillere til øverste niveau og han kommer til os med erfaringer fra en flot spillerkarriere, siger talentchef i AGF, Jesper Ørskov, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Siden har han taget hul på træner- og ledergerningen, og det er det helt rigtige skridt for ham at komme til os som ny U19 træner. Og vi er glade for, at Niki har sagt ja til muligheden og vi ser frem til at se ham i spidsen for U19-holdet.

Zimling husker tilbage på møde med PSG-stjerne: Først tørrede jeg ham – bagefter klappede jeg ham ned

Niki Zimling kommer til AGF fra Kolding IF, hvor han blandt andet har været sportschef og senest assistent- og transitionstræner. Han overtager efter Dennis Pedersen, som bliver Head of Coaching i AGF.

Som spiller har Niki Zimling spillet i udenlandske klubber som Ajax, Udinese og Mainz. Herhjemme har han spillet for Brøndby IF, Esbjerg fB og Sønderjysk. Senest fik han minutter i benene i Kolding IF, da han gjorde comeback i 2. division.

Zimling åbner for fodboldens skyggesider: Jeg fik indsprøjtninger månedligt

Første gang Niki Zimling skal være i front for U19-holdet i officiel kamp er den 18. februar mod Brøndby IF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer