2 min læsningBrøndbys Hermansen afviser ikke transfer: Tager alle henvendelser seriøst

Brøndby IF's Mads Hermansen har haft stor succes i målet over en lang periode. Derfor kan eventuelt større klubber være interesserede i den unge målmand. Hovedpersonen selv afviser ikke et skifte væk.

2 min læsning

Mads Hermansen kan måske lokkes væk fra Brøndby.

I hvert fald var han onsdag ikke afvisende overfor eventuelle henvendelser.

Og skulle der komme bud på den unge målmand i vinterens transfervindue, vil han tage det seriøst.

– Altså vi må jo tage alle henvendelser seriøst, som vi ville gøre med det, der nu skulle komme. Så det er svært at stå og sige det ene eller det andet. Men hvis der kommer noget, må vi selvfølgelig forholde os til det, siger Mads Hermansen og fortsætter:

– Men lige nu er planen, at jeg skal spille i Brøndby, og jeg er glad for at være her. Og jeg ser meget frem til foråret her.

Medie: Denne MLS-klub jagter Brøndby-stopper

I Brøndby er man glad for Mads Hermansen, hvis kontrakt løber indtil sommeren 2025. Hovedpersonen selv har dog is i maven i forhold til at lave en ny aftale med klubben.

– Lige nu har jeg absolut ingen planer om, at det skal være nu. Men vi må se, hvad der sker, siger Mads Hermansen.

Køber Brøndby primært ind til bænken? – Få et overblik over Brøndbys seneste transfervinduer

Mads Hermansen og resten af Brøndby-holdet er netop nu i gang med opstarten til forårssæsonen i Superligaen, som for vestegnsklubben bliver skudt i gang hjemme på Brøndby Stadion den 19. februar. Her kommer AC Horsens på besøg, og der er kick off klokken 18.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer