2 min læsningFCM forlænger med stortalent og henter ham hjem

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med den 19-årige angriber Frederik Heiselberg.

2 min læsning
FC Midtjylland har hentet unge Frederik Heiselberg hjem fra lejeophold i FC Fredericia, og samtidig har han fået forlænget sin kontrakt i FC MIdtjylland.
Foto: Nikolaj Kramer/ FC Midtjylland

Hans lejeophold i FC Fredericia bliver forkortet, men det lever Frederik Heiselberg formentlig helt fint med.

Den 19-årige angriber får nemlig samtidig forlænget sin kontrakt i FC Midtjylland, så den nu løber til udgangen af 2027, og samtidig bliver han indlemmet i FC Midtjyllands superligatrup.

– Jeg kan mærke, at Midtjylland tror på mig. Samtidig er der ikke noget, jeg hellere vil end at spille her. For mig er det den helt rigtige plan, og jeg føler mig klar til at tage kampen op om en plads i klubben, siger Frederik Heiselberg og fortsætter:

– Det har hele tiden været drømmen at slå igennem på Midtjyllands førstehold, og det brænder jeg fortsat for. Nu handler det om hårdt arbejde, så jeg kan sikre mig en plads på holdet.

Heiselberg har i denne sæson spillet 18 kampe for FC Fredericia, hvor han har bidraget med seks scoringer.

Selvom han endnu har sin førsteholdsdebut til gode i FC Midtjylland, så er forventningerne til den unge angriber, der har fået sin fodboldmæssige opvækst i FC Midtjyllands samarbejdsklubber Strellev Lyne GU og Tarm IF, store i FC Midtjylland.

Officielt: FCM offentliggør de to nye assistenttrænere

– Det her er en tillidserklæring fra begge sider. Vi tror i den grad på Frederik, og samtidig er det udtryk for, at han tror på os som klub. Nu skal han give den en skalle, så han kommer ind på førsteholdet, siger assisterende sportschef Kristian Bach Bak og fortsætter:

– Vi har set alle hans kampe i Fredericia, og alt i alt er han vokset både på og uden for banen. Vi har hele tiden haft tæt kontakt omkring de ting, han har skulle arbejde på. Han har haft en miljøforandring, der har givet endnu mere sult, og det har været sundt for ham at komme væk fra de trygge rammer.

Den unge angriber har spillet 30 U19-ligakampe for FC Midtjylland, og her har han vist sin farlighed med 22 mål og syv assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer