2 min læsningLyngby henter forsvarsspiller med fortid i Lille

Lyngby Boldklub har forstærket sig med den franske forsvarsspiller Baptiste Rolland på en fri transfer.

2 min læsning
Lyngby Logo

19-årige Baptiste Rolland kan fremover kalde sig Lyngbyspiller.

Superligabundproppen har nemlig forstærket sig med den unge franske forsvarsspiller efter en vellykket træningsperiode i klubben nord for København.

Rolland, der har en fortid på Lilles akademi i hjemlandet, skifter på en fri transfer, og har skrevet under på en kontrakt, der gælder indtil sommeren 2025. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

I Lyngby er man glade for forstærkningen, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen:

– Baptiste Rolland er en spændende spiller, som vi har set an i en længere periode. Han er en moderne forsvarsspiller, der både har fysik og teknik, og som overordnet har fået en rigtig god fodbolduddannelse i Lille. Det en spiller, som vi forventer vil udvikle sig i vores miljø i takt med, at han vænner sig til kulturen og vores spillestil, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi tror på hans potentiale, men tror også på at han kan få en rolle i Superligaen i det kommende halvår, og derfor er vi glade for at få Rolland ind på holdet nu.

Officielt: Lyngby sender Emil Nielsen til USA

Det blev aldrig til kampe for Lilles førstehold for Baptiste Rolland, og forsvarsspilleren har mestendels optrådt på klubben U19-hold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer