3F Superligaen

Officielt: Lyngby sender Emil Nielsen til USA

Emil Nielsen er færdig hos Lyngby efter 84 kampe i kongeblåt. I stedet skal han nu spille hos Orange County SC i Californien.

Viborgs Jan Zamburek i kamp med Lyngbys Lasse Emil Nielsen under superligakampen Viborg FF - Lyngby på Energi Viborg Arena, søndag den 28. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Lyngbys Emil Nielsen har haft langt til spilletid i efterårssæsonen.

I det nye år får den 29-årige offensivspiller til gengæld langt til Danmark. Han skifter nemlig Lyngby ud med Orange County SC, der hører hjemme i Californien.

Orange County spiller i den næstbedste amerikanske række.

Fodboldchef Nicas Kjeldsen fortæller, at Emil Nielsen bliver savnet hos superligamandskabet.

– Emil har tjent Lyngby godt det sidste tre-et-halvt år, og også i perioder været en profil for os. Han er i sin tid her blevet en af fansenes favoritter, og med god grund. Emil er en fantastisk fyr, som hver eneste dag har smittet hele klubben med sit humør. Det kommer vi til at savne.

Officielt: Forsvarsspiller forlader Lyngby Boldklub

– Den seneste halvsæson har Emil desværre kæmpet med spilletiden, og derfor har vi kigget på muligheden for, at Emil kan få en frisk start og en ny udfordring i udlandet. Det er nu lykkedes, og vi er glade for at hjælpe Emil videre til en spændende klub og en helt ny oplevelse. Vi ønsker Emil al muligt held og lykke, slutter Nicas Kjeldsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P