2 min læsningAaB’s Lars Kramer ser positivt på situationen i AaB: Det var anderledes for to måneder siden

Situationen er kritisk i AaB, men holdets hollandske forsvarsstyrmand ser ikke desto mindre positivt på tingenes tilstand.

2 min læsning
AaB's Lars Kramer ser positivt på situationen i AaB, for det var markant andeledes for bare to måneder siden.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB er i overhængende fare for at måtte vinke farvel til Superligaen for første gang i klubbens historie.

Den nordjyske klub er ved vinterpausen at finde på 11. pladsen i Superligaen, men der er et hul på hele syv point op til Brøndby på pladsen lige over nedrykningsstregen.

Selvom resultaterne har været dårlige efteråret igennem, så er der sket noget internt i AaB-truppen, der giver håb.

– Det er positivt, at vi nu har indset, hvordan vi ligger. Sådan var det ikke for en eller to måneder siden, hvor vi lå på samme position i tabellen. Nu har alle indset, hvad det er for en situation, vi er i, og vi har alle snuden i samme spor. Det tror jeg er virkelig vigtigt i den her situation, siger den hollandske forsvarsspiller, Lars Kramer, til campo.dk.

AaB sluttede sidste sæsons superligagrundspil på en fjerdeplads med 38 point, men i mesterskabsspillet fik nordjyderne det slet ikke til at fungere, og sæsonen blev således afsluttet med syv nederlag i otte kampe, hvis man tæller kampen om europæisk deltagelse mod Viborg med.

AaB-angriber sad ude med hovedskade: Glad for at gud holdt hånden over mig

Starten på den nye sæson blev ikke meget bedre, og særligt med tanke på klubben tabte sæsonens sidste fire ligakampe, ser situationen alvorlig – ja måske endda kritisk ud for AaB, men i truppen er troen på overlevelse fortsat stor.

– Den er virkelig stærk. VI har talt om det nogle gange. På den anden side er man også nødt til at være realistisk og se på pointene: Vi har syv point, der skal indhentes på tiendepladsen, så det bliver selvfølgelig vanskeligt, men det er ikke umuligt, og vi har fuld tiltro til, at vi kan klare det, lyder det fra Lars Kramer.

Du kan se en del af interviewet med Lars Kramer i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer