1 min læsningAaB-angriber sad ude med hovedskade: Glad for at gud holdt hånden over mig

AaB-angriberen Kasper Høgh pådrog sig i efteråret en hovedskade i privat regi, men skaden var mere alvorlig end som så.

1 min læsning
AaB-angriberen Kasper Høgh blev ramt af en hovedskade i efteråret, og det kunne være endt meget værre.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB-angriberen Kasper Høgh gjorde den 30. oktober comeback til fodboldbanen.

Den 22-årige randrusianer havde forinden siddet ude i lidt over to måneder med det, som AaB selv havde beskrevet som en ‘kraftig hovedskade’.

Høgh fik sidst i oktober de sidste 26 minutter i udekampen mod Brøndby, og umiddelbart har han ingen men.

– Det hele spiller, og jeg kan heade og sådan noget, så jeg er glad for, at gud holdt hånden over mig den dag, forklarer Kasper Høgh til Eurosport.

Den nordjyske klub blev ikke frygtelig konkrete, når det kom til at forklare Høghs skade, men nu løfter hovedpersonen selv sløret for, hvad der egentlig skete.

AaB med trist nyt: Angriber ude på ubestemt tid

– Det var ikke noget vildt. Jeg væltede bare og det endte så med, at jeg fik kraniebrud, et par blødninger og hjernerystelse, så det er vildt, at jeg allerede er tilbage, når jeg lå på intensiv. Det var hårdt for min familie derhjemme og mig selv.

– Jeg var bevidstløs i 30-40 minutter, inden jeg blev fundet af nogen, og så vågnede jeg op inde på hospitalet. Det er hårdt at snakke om – også for min familie og mine forældre, så jeg er SÅ taknemmelig for bare at være tilbage og spille fodbold, forklarer den tidligere Hobro- og Randers FC-spiller.

Du kan se hele interviewet med AaB-angriberen hos Eurosport her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer