Premier League

Medie: Bellingham har valgt sin kommende klub

Ifølge spanske AS har Jude Bellingham besluttet sig for, hvilken klub han vil skifte til.

Jude Bellingham har ifølge spanske AS besluttet sig for, at Real Madrid bliver hans næste klub.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Jude Bellingham er et af de varmeste navne i fodboldverdenen.

Den engelske teenager er næppe faldet i værdi siden sin optræden ved VM i Qatar, og flere klubber står angiveligt i kø for at sikre sig hans underskrift.

Manchester City, Manchester United, Real Madrid, og Liverpool har alle været sat i forbindelse med den nuværende Dortmund-profil, som har kontrakt i den tyske klub til 2025.

Med så stor interesse for teenageren ventes det at blive vanskeligt for Dortmund at holde på stjerneskuddet, og nu melder spanske AS, at Bellingham har truffet en beslutning om sin fremtid.

Den tidligere Birmingham-spiller har således valgt, at han vil skifte til spanske Real Madrid og dermed give en lang næse til alle de interesserede engelske klubber.

Medie erfarer: Manchester City klar til at skippe rekordsigning for Bellingham-handel

Det spanske medie skriver desuden, at det er vigtigt for Real Madrid, at Bellingham selv har beslutte sig for skiftet, for på den måde slippe de spanske giganter for at ende i en budkrig med de økonomisk stærke engelske klubber.

Real Madrid og Dortmund skulle desuden have et godt forhold, der tidligere har betydet, at Dortmund har lejet Achraf Hakimi og brasilianske Reinier i den spanske klub.

Det forhold er begge klubber angiveligt interesseret i at fastholde, og derfor menes Real Madrid at kunne ‘slippe’ med 120 millioner euro for den engelske midtbanespiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P