1 min læsningMedie erfarer: Manchester City klar til at skippe rekordsigning for Bellingham-handel

Manchester City er angiveligt indstillet på at gå langt for at hente Jude Bellingham til klubben, og det kan koste klubbens hidtil dyreste spiller.

1 min læsning
Manchester City indstillet på at sælge Jack Grealish for at gøre Jude Bellingham-transfer mulig.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jude Bellingham har været en af de helt store oplevelser ved VM 2022 i Qatar.

Og med de gode præstationer på banen ved VM følger naturligvis stor interesse fra storklubberne rundt omkring i Europa.

Således rygtes Bellingham til blandt andre Liverpool og Manchester City, mens også Chelsea og Real Madrid har været på tale.

Men ifølge Football Insider er der dog én af de store klubber, der er villige til at gå rigtig langt for at sikre sig den blot 19-årige Dortmund-stjerne.

Kilder har nemlig fortalt mediet, at Manchester City er villige til, at sælge klubbens hidtil dyrest indkøbte spiller, Jack Grealish, for delvist at kunne finansiere en kommende Bellingham-transfer.

Det handler eftersigende også om, at klubben er tvunget til at opfylde reglerne om finansielt fair play.

Bellingham afslører hemmeligheden bag talentet: Sådan er jeg opfostret

Ifølge transfermarkt hentede Manchester City i sin tid Jack Grealish fra Aston Villa til en pris på 117 millioner euro – svarende til omkring 870 millioner kroner.

Det skulle angiveligt være 300 millioner kroner mere, end hvad man har brugt på klubbens næstdyreste spiller, Kevin De Bruyne, som blev hentet for omkring 565 millioner kroner tilbage i 2015/16 sæsonen.

Jack Grealish er lige nu landsholdsaktuel sammen med netop Jude Bellingham for det engelske landshold ved VM 2022 i Qatar. England møder den 10. december de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i VM-kvartfinalen. En kamp du kan følge fra klokken 20:00 på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer