3F Superligaen

Medie: Ungt talent vælger AGF fremfor moderklubben Randers

Et 13-årigt talent har valgt AGF fremfor Randers, på trods af at han skifter fra Kristrup Boldklub, hvis moderklub er Randers.

Ungt talent vælger AGF fremfor moderklubben Randers.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der er masser af talentmasse ude i de lokale klubber. Derfor er det også naturligt at Superliga-klubberne holder godt øje med de unge spillere rundt om i landet.

En af de unge talenter er den blot 13-årige Noah Koust, som har spillet i Kristrup Boldklub siden han var fire år gammel. Og han kan nu bryste sig af, at skifte til Superliga-klubben AGF.

Det bemærkelsesværdige i denne henseende er, at Kristrup Boldklub er en af AGFs rivaler fra Randers FCs samarbejdsklubber. Men Randers var angiveligt for langsomme på aftrækkeren, og det unge talent skifter derfor til rivalerne fra AGF. Det fortæller Noah Kousts far til Randers Amtsavis.

Ekspert forudser top seks i Superligaen: AGF kan ikke være med – Brøndby klarer sig

Unge Noah Koust har imponeret stort i den seneste sæson for Kristrup Boldklub, hvor han nærmest har scoret efter behag. 30 gange har han sendt bolden i kassen i blot 14 kampe.

Det er dog endnu ikke helt fast, at Noah Koust forbliver AGF spiller i fremtiden. Han kan nemlig ikke skrive en reel kontrakt, før han runder de 15 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P