2 min læsningEkspert forudser top seks i Superligaen: AGF kan ikke være med – Brøndby klarer sig

Poul Hansen tror ikke, at AGF kan sikre sig en plads i top seks til foråret - til gengæld spår han Brøndby en plads blandt de seks bedste klubber i Superligaen.

2 min læsning
Brøndby IF, AGF, FC Midtjylland, Superligaen, Superliga top seks.

Top seks.

I størstedelen af sæsonen i Superligaen, er top seks altid et af de mest stillede spørgsmål. Hvem bliver det, hvem fejler og hvem overrasker i den henseende?

Selvom der fortsat går to måneder, inden bolden atter ruller i Superligaen, så resterer der blot fem kampe, inden grundspillet er færdigspillet og Superligaen bliver delt op.

Derfor har fodboldekspert Poul Hansen givet sit bud på, hvem han tror, der kommer til at udgøre top seks i denne sæson.

Her føler han sig overbevist om, at de fire øverste hold i tabellen lige nu også kommer til at være i top seks, når Superligaen deles op mod slutningen af marts.

– Altså, Viborg er gode. Silkeborg er gode – og bliver bedre, tror jeg.

– OB har været gode, Randers har været gode og ikke så gode. Men jeg tror, at Brøndby og FC Midtjylland vinder én kamp mere end de to gør. Og det er jo nok.

– Jeg vil tro, at man måske skal helt op og have 32 point. Det vil sige, at hvis FC Midtjylland og Brøndby skal gøre det, så skal de have to point i snit.

– Men jeg tror, at de er én kamp stærkere end Randers og OB, hvis man kan sige det sådan, og derfor tror jeg, at de bliver skiftet ud med hinanden, siger Poul Hansen til Viaplay.

Kent Nielsen om guldet: FCK kommer til at udfordre FCN

Foruden OB og Randers, efterlader det også AGF ude af top seks i Poul Hansens forudsigelse.

– Jeg tror ikke, at AGF kan være med der. Jeg er mere i tvivl om, hvorvidt Randers og OB lige kan hive de nødvendige point i land. Men jeg tror ikke, at AGF kan overhale dem, og samtidig holde Brøndby og FC Midtjylland bag sig. Det tror jeg, de har forsømt.

Superligaen ruller igen den 17. februar, hvor AaB tager imod AGF.

Du kan se videoen med Poul Hansen i afspilleren øverst i artiklen.

Poul Hansens bud på top seks i Superligaen:

FC Nordsjælland
Viborg FF
F.C. København
Silkeborg IF
FC Midtjylland
Brøndby IF

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer