1 min læsningKasper Hjulmand om kvalifikation til EM: Dette bliver megasvært

Kasper Hjulmand spår, at Danmarks vej mod EM i Tyskland bliver en vanskelig affære, selvom landsholdet må tage favoritværdigheden på sig.

1 min læsning
Kasper Hjulmand forventer en svær kvalifikation til EM
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmark storskuffede til VM-slutrunden, hvor der på forhånd var skyhøje forventninger til landsholdet.

Nu vender fokus i stedet over på kvalifikationen til EM i Tyskland, hvor Danmark som bekendt er havnet i kvalifikationspulje med Finland, Slovenien, Kasakhstan, Nordirland og San Marino.

Her må Danmark påtage sig den helt store favoritrolle, men alligevel forventer landstræner Kasper Hjulmand, at der venter holdet en vanskelig opgave forude. Det fortæller han i et interview med TV 2 SPORT:

– De fleste siger, at det er verdens nemmeste pulje. Dem skal vi bare køre over. Det er ti kampe, der kan komme til at minde om kampen mod Færøerne i VM-kvalifikationen og Australien. Sådan en 5-4-1-formation, der står lavt, og hvor vi kommer til at have bolden 60-70 procent af tiden, er noget af det sværeste i fodbold, indleder Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Det er det sværeste at matche, og sådan har det været i mange år, også for det danske landshold. Der var en årrække, hvor holdene kom i Parken og bare stillede sig helt ned. Det er megasvært at bryde ned. Det skal man forstå. Det er ikke bare noget, man gør, lyder det.

Hjulmand: Bedre hvis jeg bare havde lukket ned og sagt stop

Danmark indleder EM-kvalifikationen torsdag den 23. marts, når Finland gæster Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer