VM 2026

Hjulmand: Bedre hvis jeg bare havde lukket ned og sagt stop

Kasper Hjulmand fortryder, at han besvarede alle spørgsmålene, der ikke handlede om fodbold ved pressemødet efter den første gruppekamp mod Tunesien.

Kasper Hjulmand og det danske landshold skuffe fælt ved VM, og landstræneren er særligt skuffet over sin egen håndtering af spørgsmål.

Skuffelsen var enorm efter nederlaget til Australien.

Det danske landshold nåede ikke videre fra en ellers overskuelig gruppe ved VM i Qatar, men undervejs lå fokusset ikke kun på præstationerne på banen.

Debatten om OneLove-anførerbindet gav det danske landshold en hård medfart, da Kasper Hjulmand og DBU valgte at tilbagetrække beslutningen om at bære regnbuefarverne på overarmen.

Hjulmand ovenpå dansk VM-skuffelse: Kommer til at give et kraftigt svar

Her to uger senere har skuffelsen så småt lagt sig, og det har sat VM-slutrunden i et andet perspektiv for Kasper Hjulmand.

Landstræneren fortryder sin håndtering spørgsmålene vedrørende de ting, der rørte sig uden for grønsværen, på pressemødet efter den første gruppekamp mod Tunesien.

– Jeg blev jo spurgt om nogle ting, som jeg svarede på. Set i bakspejlet havde det været bedre for holdet, hvis jeg bare havde lukket ned og sagt: ‘Stop, er der andre fodboldspørgsmål?’ og måske forladt rummet, hvis der ikke var, siger Kasper Hjulmand i et interview med TV 2 Sport og uddyber.

– Så ved jeg godt, at det også havde haft enorme konsekvenser, fordi efterfølgende fik vi også at vide, at vi havde svaret på for få spørgsmål, som er forkert.

Målet var at beskytte de danske spillere, men det lykkedes ikke for Hjulmand, der efterfølgende erkender, at hans intentioner ikke spillede sammen med resultatet.

Har Hjulmand overvejet at stoppe? – Der er ingen hellige køer

– Jeg kigger enormt meget på mig selv og ser på, hvad jeg kunne have gjort anderledes, og det var ikke det bedste. Mit ønske var egentlig bare, at jeg ville beskytte spillerne så meget som muligt. Jeg ville give dem det miljø, som skulle til for at spille, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P